Thorkild Rasmussen er en ud af de kun syv optometrister der er eksamineret i synstræning, og kan betegne sig FCOVD

 

Uddannet ved optikerskolen i København i perioden 1969 – 1974.

 

Begyndte som optometrist på Skive Synsplejeklinik i 1975. Blev medejer i 1976. Gennemgået kontaktlinseuddannelse i perioden 1978 – 1982. Har taget instruktøruddannelse indenfor kontaktliner fra Indiana University i 1984. Fungerede som kontaktlinselærer på optometriskolerne i København og Randers i perioden 1985 – 1994. Undervist på Karolinska Instituttet i Stockholm i perioden 1995 – 2005. I 1986 grundlagde han kontaktlinsefabrikken Con-Lens, som i dag er Scandinaviens største kontaklinsefabrik.

 

Con-Lens laver kontaktlinsedesign som er udviklet af Thorkild Rasmussen, og ligger i dag i Horsens. Videreuddannet i udviklingsoptometri ved Baltimore Academy for Behavioural Optometry i perioden 1992 – 1995, med afsluttende eksamen og retten til at bruge titlen: FCOVD

 

Kun syv Danske optometrister er eksaminerede i synstræning og kan bruge titlen FCOVD Driver i dag Skive Synsplejeklinik hvor han laver forebyggende funktionsundersøgelser på spædbørn, synsundersøgelser af børn og voksne, neurofysiologisk udviklingstræning, synstræning og kostvejledning. Han leder Centre of Neurodevelopmental Optometry, som er et internationalt samarbejde mellem klinikker i Cairo, Abu Dhabi, Kuwait, Stockholm og Skive, og som laver professionelle efteruddannelsesprogrammer for optometrister på internationalt plan.  Han er kendt som foregangsmand og foredragsholder indenfor neurofysiologisk udviklingsoptometri i hele Europa, USA og Mellemøsten.

 

   Centre of Neurodevelopmental Optometry Medlem af Academy of neuro optometry

© Copyright - LBC - Consult, - All Rights Reserved ®