Uanset om du aldrig har anvendt kontaktlinser, eller om du ikke fungerer så godt med de kontaktlinser du har, så vil Skive Synsplejeklinik være et godt valg for at give dig en optimal

kontaktlinseløsning.

Hvis du ikke ser tilfredsstillende med dine nuværende linser, eller ikke oplever god komfort, kan jeg sandsynligvis hjælpe dig til at fungere bedre.

Hvis du har store bygningsfejl (astigmatisme), og fået at vide at du ikke kan anvende kontaktlinser kan jeg også hjælpe.

 

Jeg har mere end 35 års erfaring på ekspertniveau indenfor kontaktlinsetilpasning.

 

I begyndelsen af firserne udviklede jeg en helt unik kontaktlinse til personer med store bygningsfejl. Denne kontaktlinse bliver tilpasset helt individuelt, og giver fantastiske resultater.

På baggrund af denne succes startede jeg kontaktlinsefabrikken Con-Lens. Da den startede i 1986, lå den i Skive og lavede fortrinsvis kontaktlinser som jeg havde designet.

I dag ligger den i Horsens og laver et utal af design.

 

I 20 år har jeg undervist i tilpasning og design af kontaktlinser på optometriskolerne i Danmark og Sverige. 10 år underviste jeg i tilpasning af kontaktlinser til bygningsfejl på Karolinska Instituttet i Stockholm.

Fra 1995 til 2005 var jeg ansvarlig for henvisningsklikken for kontaktlinser ved St. Eriks Ögonsjukhus i Stockholm. Siden 2005 overtog Optokonsult henvisningsklinikken og jeg er fortsat

som ansvarlig kontantlinseoptometrist.

 

Jeg kan tilbyde den viden og den erfaring du har brug for til at få en optimal kontaktlinseløsning.

 

Klienter hos mig indgår i en synsplejeordning som gør at de kan købe kontaktlinser til fabrikspris, og dermed kan opnå en af Danmarks billigste og bedste kontaktlinseløsninger.

   Centre of Neurodevelopmental Optometry Medlem af Academy of neuro optometry

© Copyright - LBC - Consult, - All Rights Reserved ®